Monday, August 3, 2009

Birthday!!

Actually Sabtu yg lps adalah birthday aku.
Jd, ari ni aku jamu la kwn2 kat sekolah ni mkn kek.
Beli la kacang, gula2, snek n air serba sedikit.
Letak je dlm bilik guru n sesapa free boleh mkn.
Tiap2 thn ini la yg aku buat.

Utk bdk2 yg aku ajar ada la sedikit buah tgn utk dorg.
Ada rezeki lbh sikit, kongsi2 la.. Nak bg semua bdk,
x mampu lg la. Yg aku ajar pun dah seratus lbh jumlahnya tu..

Kek birthday, biasa la beli punya.. favorite color, ijau.
Ada yg msh ingat color kek thn lps..purple katanya..


Jajan utk bdk2. Sesekali mkn x per...



Yg ni dr sorg murid yg aku ajar. Dia bg hr jumaat ari tu.
Dia kata birthday aku sama dgn ayah dia, tu psl dia
ingat. X sangka dah tua2 gini pun dpt adiah birthday lg..

9 comments:

arnirina said...

happy birthday to u !!!

Eyna's said...

Appy belated b'day kak...
lorr... tak tau pun ari jadi akk..
lawa kek...heheheh

HaSue said...

Happy belated to u kakkk..
Lahaii..x tau lak besday akak rupanya 1 hb ogos eh...tak jauh2 dr anak sulung sue tuh yer..

Sue doakan akak dimurahkan rezeki,dikurniakan kesihatan yang maksima..dipanjangkan umur dan mndapat apa yang akak impikan dunia akhirat..aminnnn :)

Saliza said...

Arni,
TQ..

Eyna,
Time ksh..
bese la kek beli, pilih yg cun je la

Sue,
thanks..
tu la bile tgk kat blog sue td,
br tau dekat sgt tarikhnya..

daaziz said...

Ehh, hepi belated besdey 2U. All d vry best of wishes, n May Allah bless U.

Anonymous said...

Pak Caq,
Amin.. tima ksh


-Saliza

Kak Long Mawar Merah said...

Happy belated birthday cikgu.
Semoga berbahagia di dunia dan akhirat..

relevan said...

hape belated besday cikgu..moga pnjg umur murah rezki..

Saliza said...

Kak Long n relevan,
Time ksh. Amin...