Sunday, September 6, 2009

Pergi Klinik



Ha, ni la klinik yang paling popular di Kg Awah.
Dah berapa kali tukar tempat. Ni dia punya latest
port la kiranya.

Aku kalau demam memang pergi klinik ni la.
Tapi dah lama aku tak pergi. Kalau setakat
demam sikit dan aku boleh drive, memang
still pegi sekolah. Tak pun ambil cuti rehat khas je.

Petang semalam aku pergi klinik ni bawa mak.
Mak mengadu sakit urat. So, untuk periksa dan
dapat 3 jenis ubat kena RM22. So, itu kisah
semalam.




15 comments:

Webmaster@Echam said...

Kak,
Koi tahu knik ni. Kalo dulu masa koi kat sane koi pegi knik Dr Shaik kat Bdr Jengka. Tulah knik koi dari kecik sampai beso.

eyna said...

Lor...tu pesyen ke nak jatuh huruf L pada name klinik dia tu....hehehe

Saliza said...

Echam,
kalau tak tahu klinik Shaik tu nampak sangat org luarnya..

Saliza said...

Eyna,
Akak pun baru terperasan pasal L tu.
Rasanya nak jatuh kot..

NuR said...

salam kak..

lawa lak tgk klinik warna ijau..
lain dr yg lain..

HaSue said...

salam kak...mak akak dah ok ke?harap mak akak cepat sihat sepenuhnya yer..
selamat berbuka puasa untuk akk sekeluarga :)

relevan said...

Salam Saliza..

Kwn masa kat Temerloh klinik Rama jer..senang amik MC..unjuk kat tepi kaunter jer amik MC..he he

Saliza said...

Nur,
Dlm gambar mmg nampak lain. Kalau tgk real, x de cam tunya..

Saliza said...

Sue,
Alhamdulillah, ubat tu berkesan.
Agaknya mak akak tu tak boleh minum air kelapa la. Pasal dia mula sakit bila minum air kelapa.
Ok, same 2 u gak..

Saliza said...

Encik Relevan,
Klinik Rama tu memang klinik yang femes dulu, skrg ni pun...

O, senang dpt MC ye? Kalau klinik Fendi ni payah sikit...

MuMMy 2 Haqq said...

ade cuti rehat khas ye..best jugak tu. ke sama je cam annual leave?

Saliza said...

Arnui,
CRK ni cikgu dapat 7 hari setahun. Kalau tak ambil, boleh ganti dengan duit bila pencen nanti..

syahbandar87 said...

mcm klinik tahun 80an je kak.hehe..

Saliza said...

Syah,
nampak klasik kan?

Anonymous said...

The best is,doktornya x tinggal solat jemaah n sgt alim..famili sy mmg setia dgn klinik ni..sakit apa pn,Alhamdulillah time mkn ubat dia mmg terus baik even klinik dia klasik,tp x da la taksub kt klinik..