Tuesday, July 28, 2009

Trial UPSR

Ari ni start trial UPSR..
Sume cikgu x senang ddk dah..
Aku pun sama la.. Ari ni ada paper mate kertas 2 pulak tu..
Rasanya dah ajar bdk2 mcm2 cara nak jwb soalan..
Pressure dr GB yg nakkan result bagus..

Aku jaga masa kertas BM pemahaman..
Boleh tahan gak soalannya.. x de la sesusah
masa ujian pengesanan ari tu rasanya..

Masa mate td aku x jenguk pun..Biar la dorg
jwb ikut kemampuan sendiri.. Masa pungut paper td,
tanya dgn sorg murid psl soalan. dia kata:
"senang je, semua teacher dah ajar.."
Sejuk ati dgr tp x tgk lg camana dorg buat..


Ini paper bdk2 aku.. X ramai, kelas aku ada 19 org je..



Penyejuk mata dan hati..

Alhamdulillah, aku puas hati dengan apa yg dibuat.
Ada paper 1 pulak esok.. Semoga mereka dpt menjawab
dengan tenang dan tepat...

6 comments:

Eyna's said...

Oklah tu kak liza...ada yg full mark tu...

Td sy sempat gak nanya budak darjah 6...guane?...diorang pun kata ok...

Tapi bebudak...ok depa tu tak leh dipercayai 100%... kelas belakang pun kata ok...tapi...alahai...ko....

Saliza said...

Betul sgt tu Na..
Dah brp thn akak ajar class blkg, tau sgt dah.
Tp dis year dpt class dpn, sejuk sikit ati..
Sorg je full marks, yg 30 lbh pun ramai juga, akak potong marks psl unit semua lupa letak...

Eyna's said...

Sy pun ...kalu tak ltak unit...sure kena potong markah...sj nak bg kesedaran kat diorang...

Biar kita kedekut markah skarang...janji UPSR diorang ok...dan dah tak cuai lagi.

Tapi syoknye akk sekelas 19 org je... Sy le ni tahun 5...kelas ptama je smpai 37 orang...lelaki plak tu ramai, dan kebanyakkannya anak cikgu skolah ni gak...susahnye lah nak mengawal depa ni...mulut tak reti nak diam..tapi takdelah smpai masalah disiplin......

Salah sorangnye anak Kaid Johar...mmg pandai...tapi datang tak reti diam dia tu...ehmmm...bsaboje lah hendaknye...

NuR said...

salam kak liza..

kat sini pun buat trial arini..
paper pemahaman dan mathematics juga..
semoga diaorg dpt result yg besh!

akak,thanks follow blog nur..
=)

mawarmerah2008 said...

Liza,
Dah mula trial ya?
Bila student periksa, cikgu pun sama tak tenteram jiwa.
Trial SPM mula bulan Ogos nanti.
Dah mula tak lelap mata.

Saliza said...

Kak long,
Kita ni mcm ni lah selalu kan?
Student relax je..cikgu yg x lena tido..