Wednesday, November 4, 2009

Malang Betul La..

Pasal apa malang? Ha, mai nak cerita...
Aku ingat tahun ni dapat la pegi trip ke Langkawi.
Dah sabar betul rasanya nak bershopping kat sana.
Tapi sebab H1N1, semua lawatan kena cancel.

Bila dah lepas raya, kes H1N1 pun dah kurang,
ingat nak bawa budak-budak tahun 6 pergi mandi-manda
kat Bukit Gambang Resort City. Dah call PPD dan
dapat approved suruh hantar kertas kerja je lagi.

Tapi malang sekali lagi, kes kat Dipang berlaku. Dah
keluar pekeliling tak boleh nak buat. Adoi, sian betul
kat bebudak tu. Nasib baik la tak janji apa-apa lagi.
Kalau dah janji mesti frust giler..

Tak ada rezeki nak bawa budak-budak tu mandi-manda
la nampaknya.

1 comment:

relevan said...

Takper cikgu..lain kali boleh pergi bawa anak2 murid..