Thursday, November 5, 2009

I'm Happy!

Aku tengah excited giler ni.. Bukan apa, setelah 4 tahun
aku bertungkus lumus (ye ke nih?) belajar, aku akan
berkonvo pada 15 November nanti.

Aku masuk maktab masa aku umur 19 tahun, lepas SPM.
Jadi umur 22 aku dah kerja. So, aku sambung belajar
secara PJJ dengan OUM pada 2005 selepas bekerja selama
lebih kurang 8 tahun.

Dalam masa belajar ni, memang la macam-macam dugaan
yang datang. Paling berat nak ikut tentulah segala mak nenek
subjek matematik tu. Dah la masa SPM aku punya add mate kantoi.
Mengajar pulak mate sekolah rendah jer tapi kena belajar
dengan algebra la, trigonometri la, hipotesis la persampelan la...
Nasib baik la ramai kawan yang boleh membantu.

Merasa lah juga sijil dekan 2 kali tapi masa tu subjek mate nya
yang senang-senang je. Aku score masa subjek english sebab
tah kenapa aku punya english ok compare to mate.


Gambar ni masa aku konvo maktab. Tapi aku konvo kat USM,
Dewan Tunku Canselor.

5 comments:

relevan said...

Well done cikgu Saliza..

shaqza said...

tahniah le cikgu, itu satu peningkatan = kepuasan.

Saliza said...

Encik Relevan,

Thanks..

Saliza said...

Shaqza,

Trime kasih. Memang satu kepuasan betul...

Anonymous said...

Tahniah Nur....ada lagi ko simpan gambo konvo mtc tu yea....