Sunday, June 19, 2011

Hari Bapa

Assalamualaikum.

Nak wish Happy Father's Day to my beloved hubby.
Actually dah wish lepas solat subuh pagi tadi pun..
Sempena hari bapa ni, aku gantung periuk. Nak belanja
hubby makan kat luar..

Hubby pilih untuk makan kat Pizza Hut. Yang paling
suka si Hazmi la. Macam-macam dia order... Pizza, spaghetti,
chicken wings...

Anyway, nak wish Selamat hari Bapa juga kepada semua
yang bergelar bapa.

Semoga anda sekelian dapat menjadi bapa dan pelindung
yang baik kepada anak, isteri dan keluarga.

7 comments:

Blog 1 Malaysia said...

Sayang ayah...
Sayang sangat..:-)





'Lubuk Emas' Terengganu dikhianati - Generasi muda dan generasi baru Terengganu adalah generasi paling bodoh dan tolol jika BN terus berkuasa..
>>>http://Facebook-1Malaysia.blogspot.com/<<<
>>>http://Blog1Malaysia.blogspot.com/<<<

NuR si CiKGu RiBeNa said...

sis...lama tak jengah sini..

ariana's said...

Happy father's day to your husband..

redza said...

slmt hari abah kpd mereka2 yg bergelar bapa

Saliza said...

Nur,
being busy at new school plus nak adjust time sikit..

hehehe, congratulation, sis... on your wedding

Saliza said...

Ariana,
thanks bg pihak.. heheh

Saliza said...

Red, your time will come...