Tuesday, March 2, 2010

My House....Again..


Saja nak share gambar latest rumah.
Belum dapat duduk lagi. Pintu, lampu
dan kipas belum pasang lagi.

Gambar ni diambil pada hari Ahad928/2)
yang lalu. Aku dan family pegi basuh rumah
sebab pekerja dah siap pasang tiles pada
hari Sabtu.


Pandangan dari tepi


masih bersepah lagi..


Ruang tamu


bilik air dan tandas


dapur


view dari dapur


bilik-bilik

7 comments:

Webmaster@Echam said...

salam kak,

kejap je kan dah nak siap....

relevan said...

Salam Saliza..
Lawo rumah aok..

rEd said...

huhuhu cantik rumah

Saliza said...

Echam,

Aok kate kejap tp kak rasa dah pohpalih lama ddk rmh sewa ni..

Start runtuh 1/1/2010. Dah 2 bulan. Hrp2 minggu dpn dpt duduk la dah...

Saliza said...

Encik Relevan,

sekali je buat rumah, biar puas hati...

Saliza said...

Red,
thanks. Itulah setakat bajet yg ada

qaseh um masyitah said...

salam kak
alhamdulillah cantik umah akak
erm kami juga yang tercari2 rumah kat Jengka yang sesuai budget ciput kami ni