Wednesday, December 30, 2009

Meeting



Start hari Isnin 28/12/2009, sekolah aku telah mengadakan
meeting awal tahun. Dan berterusan pulak dengan meeting
Kurikulum dan Hal Ehwal Murid pada hari Selasa. Diikuti pula
oleh meeting Ko Kurikulum pada hari Rabu.

Jadual dan buku perancangan serta takwim untuk tahun 2101
juga dah diedarkan. Biasa la, ada yang berat dan ada juga
bahagian yang kurang berat. Untuk aku, pemberatan tugas
lebih banyak di bahagian Kurikulum dan Ko. Untuk HEM, aku
cuma AJK bawahan je. Kira seimbang la untuk semua orang.

Yang tak laratnya, setiap hari meeting berlarutan sampai
pukul 2 petang. Bukan bincang banyak agenda pun. Kena
tadah telinga je la..


Bila dah boring nak dengar, posing la pulak...


Buku Ringkasan dan Buku Perancangan



Sibuk membelek2 apa tugas baru next year


Smile...

3 comments:

YANG GAMBI said...

Salam Saliza, biasalah bila kita dah diberi amanah....... kawan lagi teruk, hujung-hujung tahun pun kena buat program..... sampai tak da masa bercuti....

Saliza said...

Yang Gambi,

betul tu.. Kan dah sign "saya yang menurut perintah"...

♥kAsiH+CiNta♥ said...

salam cikgu..rindu tgk muka teacher maizatul..cikgu arzu still mengaja jat sana lagi ke?sye tgk rmai cikgu baru..