Monday, December 21, 2009

Al Kisah Semalam....



Semalam kan kawan tengah pening kepala memikirkan jadual
yang tak siap-siap tu. Tengah hari tu, kawan pergi ke kenduri
kahwin anak peneroka di Jengka 20. Dah beria-ia makcik tu
menjemput, tak sedap la pulak kalau tak pergi. Kawan dengan
makcik tu memang baik dari kawan mula posting dulu lagi..

Balik tu sekali lagi ngadap lappy buat jadual. Tapi masih juga
tak sudah. Sekali masa dekat nak Isyak dapat pulak call dari
member satu sekolah kata nak makan-makan. Sebab ada
member yang dah pindah kelantan tahun 2004 dulu datang
Jengka semula. Dia pulak bagi tau kalau kawan nak join,
dia akan masuk ambil kawan. Kalau nak drive sendiri malam-
malam buta memang mak kawan tak lepas la...



Terus aje kawan setuju. Biar la jadual tu tak siap, yang
penting jumpa member yang dah lama tak jumpa tu. Kitorang
kumpul kat Bandar Pusat je. Borak-borak, makan-makan sampai
dekat pukul 11.30 baru gerak balik.

Sampai rumah dah pukul 12 lebih. Tapi sebab nak hantar jadual
tu, kawan pulun gak la buat. Sampai pukul 2 pagi baru siap.
rasa-rasanya betul dah. Pagi tadi kawan dah hantar pun pada
GPK. harap-harap tak ada la salah atau nak ubah lagi.

1 comment:

relevan said...

Heh heh Saliza..lagi 2 minggu sekolah buka..