Tuesday, July 6, 2010

I-City



Pada malam minggu baru-baru ni, hubby ajak
pegi jalan-jalan ke I-City. Hubby cakap, dia pun
tak pernah pergi lagi ke situ. Anak kami pulak
cerita kat kawan-kawan dia. Ada pulak yang nak
mengikut. So, kami pun ok je la.

Lepas makan malam, barulah gerak ke sana. Tak
ada la jauh sangat dari rumah. Tapi masa ke sana
tu, gerimis la sikit. Bayaran masuk cuma RM2 saja.
Bayaran untuk parking saja dikira.

Sebab malam minggu, memang penuh la oarang
kat sana. Gerai-gerai jualan memang menggugat
dompet mak ayah la juga. Cantik tempat ni.

Jom, layan gambar.


Nampak titis-titis hujan kat cermin kereta tu kan?


Cantik lampu-lampunya


Ambil dari luar


Emi dengan Santa Claus. Emi ialah my stepson.


Peace, Ayah!


Emi n kawan2 yang ikut kami. Bdk2 ni 2 beradik.


Of coz la tuan yg empunya blog kena ada kan?


Antara yg terdapat di situ


Cantikkan?


very nice...


Aku suka pokok ni...


Gambar gelap sbb budak kecik yg tolong snap.

Ok, that's all folks.

3 comments:

Webmaster@Echam said...

Jalan2 cari makan wehhhh.. hehhehe

Eyna's said...

Dah bberapa kali bhajat nak kmari...nampaknye takde rezki lg stakat ni.....

Saliza said...

Nampaknya akak yg sampai dulu ye?

Best kat sini tp nak ambik gmbr mmg berebut..