Saturday, April 24, 2010

Makan-makan...

Selepas habis belajar kat OUM, susah betul nak jumpa
member-member sama belajar. Ada tak ada, masa dinner
OUM tahun lepas. Lepas tu, masa konvo.

Yang selalu jadi penghubung ialah SMS atau pun facebook
ajelah. Jadi bila ada yang beri cadangan untuk buat reunion
kat Pizza Hut Temerloh, aku pun ok aje la.

Tapi ada yang tak dapat datang disebabkan kekangan tugas
dan family. Tapi tak pe, walaupun berempat, tetap meriah...


Kak Nisa dan Kak Ju. Ini dua-dua sifu aku ni. Terror dorg ni.. Kak
Ju sedang sambung Master kat UPSI sekarang.


Aku dan Eyna


Licin... mmg betul2 kosongkan perut utk makan pizza ni.


Semoga jalinan silaturrahim antara kami berkekalan....

4 comments:

Jejaka Desa said...

Seronok amat kala dapat jumpe rodong lame weh...

relevan said...

Memang seronok ye JD..jumpa awek lama pun tentu seronok juge..hehe!

Saliza said...

JD,
mmg seronok ngat..
bukan sokmo dpt berjumpa

Saliza said...

Encik Relevan,

Amboi aok yer, ade plan nak jumpa balik awek lama ke?