Wednesday, February 3, 2010

Under Construction

Short update...


Ni gambar rumah aku yang masih dalam pembinaan.
Gambar ni aku ambil dah lama, 17/01 hari tu..
cuma tak dan nak publishkan.


Gambar yang latest pun dah ada tapi tak sempat
nak transfer dalam laptop. Maklum la sejak
duduk rumah sewa ni, mana ada internet. Tu
yang blog ni bersawang dah.

Ok, bye..

4 comments:

relevan said...

Rumah baru..

Saliza said...

Encik Relevan,

Ada sedikit rezeki utk famili

redNing said...

bila agak2 nk siap ni

Saliza said...

Red,
Kalau ikut akak, hari ni gak nak siap.

Tp sebab tukangnya org lain, tak tau nak ckp la. Agak2nya hujung bln 2 kot..