Friday, April 3, 2015

Novel Lagi



Inilah hasil belian di Pesta Buku Selangor 2015. Ada juga yang dicari tapi belum jumpa. Jadi, hanyalah ni yang menarik minat. Kebetulan pulak, drama adaptasi novel Teman Lelaki Upahan masa tu bakal ditayangkan. Beli lima novel ni dapat free novel Kampung Girl. Nasib baik aku memang tak beli novel tu dulu. Baca yang kawan punya je.

Aku memang rasa puas hati beli semua novel ni. Sebab memang tak jemu membacanya. Bukan apa, kadang-kadang ada novel yang tak dapat menangkap minat nak membacanya. 3 mukasurat pun tak lepas. Berminggu-minggu terpaksa ulang dari mula... Last-last, memang tak baca la jawabnya.

Ada lagi koleksi paling baru yang aku beli masa cuti sekolah baru-baru ni. Tapi tak sempat nak snap gambar pun. Sekarang dah tengah pass pada member-member kat sekolah tu. Memang selalu bertukar-tukar novel. Siap pesan dah novel apa yang perlu beli@tak sebab senang nak tukar. Nanti tak ada la terbeli novel yang sama.

Sekarang ni tengah nak cari novel Hati Perempuan. Sebab belum baca dan bila tengok dramanya best aje.











2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

prog muten said...

Admin tumpang sekejap yer...
Mana -mana individu yang berminat melanjutkan pengajian di Kolej Komuniti Temerloh, Pahang dalam program 'Furniture Design' boleh hubungi sms/wassup di 0148004302 -mohd, Yuran semester yang murah dan dapat elaun(bukan pinjaman) lagi
elaun : rm1200/sem
yuran : rm200/sem
https://www.facebook.com/PerabotKKtemerloh