Friday, April 3, 2015

Novel Lagi



Inilah hasil belian di Pesta Buku Selangor 2015. Ada juga yang dicari tapi belum jumpa. Jadi, hanyalah ni yang menarik minat. Kebetulan pulak, drama adaptasi novel Teman Lelaki Upahan masa tu bakal ditayangkan. Beli lima novel ni dapat free novel Kampung Girl. Nasib baik aku memang tak beli novel tu dulu. Baca yang kawan punya je.

Aku memang rasa puas hati beli semua novel ni. Sebab memang tak jemu membacanya. Bukan apa, kadang-kadang ada novel yang tak dapat menangkap minat nak membacanya. 3 mukasurat pun tak lepas. Berminggu-minggu terpaksa ulang dari mula... Last-last, memang tak baca la jawabnya.

Ada lagi koleksi paling baru yang aku beli masa cuti sekolah baru-baru ni. Tapi tak sempat nak snap gambar pun. Sekarang dah tengah pass pada member-member kat sekolah tu. Memang selalu bertukar-tukar novel. Siap pesan dah novel apa yang perlu beli@tak sebab senang nak tukar. Nanti tak ada la terbeli novel yang sama.

Sekarang ni tengah nak cari novel Hati Perempuan. Sebab belum baca dan bila tengok dramanya best aje.











3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

prog muten said...

Admin tumpang sekejap yer...
Mana -mana individu yang berminat melanjutkan pengajian di Kolej Komuniti Temerloh, Pahang dalam program 'Furniture Design' boleh hubungi sms/wassup di 0148004302 -mohd, Yuran semester yang murah dan dapat elaun(bukan pinjaman) lagi
elaun : rm1200/sem
yuran : rm200/sem
https://www.facebook.com/PerabotKKtemerloh

Unknown said...

ASSALAMU,ALAIKUM NAMA SAYA (PAK ASRI) TKI DI KOREA
Maaf sebelumnya jika lewat Tempat ini saya menceritakan kisah hidup saya niat saya hanyalah semata ingin berbagi tapi semua tergantung Anda percaya atau tidak yang jelasnya inilah kenyataan nya...
Syukur alhamdulillah kini saya bisa menghirup udara segar di indonesia karna sudah sekian lama saya ingin pulang ke kampung halaman namun tak bisa karna ada hutang yang harus saya bayar di majikan yaitu 450 juta untuk uang indo namun,saya tidak pusing lagi sebab kemaring saya di berikan Info oleh seseorang yang tidak saya kenal,katanya kalau mengalami kesulitan Ekonomi,Terlilit hutang silahkan minta bantuan sama KI JAYA di Nomor Telpon (085-342-064-735) di jamin bantuan beliau 100% …
INILAH JENIS PESUGIHAN BANTUAN DARI KI JAYA
1.PESUGIHAN
2.TOGEL 2D-3D-4D-5D-6D
3.DANAH GHAIB
4.PENGGANDAAN UANG
5.UANG BALIK
6.NIKAH JIN
7.PENGLARIS BISNIS (Jualan,Tokoh,warung)
8.JUAL BELI TUYUL
9.PERLANCAR DALAM BERBAGAI HAL
Jadi saya beranikan diri menghubungi beliau dan menyampaikan semua masalah saya dan alhamdulillah saya bisa di bantu,kini semua hutang saya sama majikan saya di KOREA semua bisa terlunasi dan punya modal untuk pulang kampung,,,,
Jadi buat yang pengen seperti saya silahkan Hubungi KI JAYA di nomor (085-342-064-735) Anda tidak usah ragu atau hal semacam sebab saya dan yang lainnya sudah membuktikan keampuhan bantuan beliau kini giliran Anda trimahkasi atas bantuan nya aki wassalam