Sunday, March 22, 2015

Sembang Santai

Assalamualaikum.

Setahun lebih dah blog ni terbiar. Nak kata sibuk sangat tu tidak la.Malas menaip tu la pasalnya. Bukan tak ada story tapi mood nak menaiptu yang tak ada.

Antara aktiviti yang aku lakukan tahun lepas ialah bercuti ke Sabah. Bulan Disember 2014 yang lalu. Memang la cerita yang dah basi kan? hahaha...

Tapi tetap nak abadikan juga di sini. Aku pergi dengan beberapa rakan sekolah.  Kebetulan masa tu
member beritahu tiket MAS tengah murah. Aku bertiga beranak tiket x sampai RM800. Gigih nak pergi juga walaupun flight pergi n balik tu malam.

Mmg tak pernah sampai pun ke Sabah. Tu yang nak pergi sgt tu..

Rumah terbalik



Tgk rafflesia kembang

Genglawatan


Di kampung monosopiad

Dlam bot nak gi pulau



Berlatarkan gunung kinabalu yang dilitupi awan


 Bercuti di Sabah daripada 14/12 hingga 18/12 mmg satu pengalaman yang menarik. Ada lagi gambar tapi bila try upload jadi terbalik... tak reti nak pusingkan... hahaha, dah lama tinggal blogspot ni mmg dah lupa...

Paling best makan seafood yang fresh2 kat sana. Shopping x banyak mana sbb mmg tujuan nak makan seafood. 

Okay, that's all for now.


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)